Alles over zzp’er worden!

Misschien ben je al zzp’er, dan is de content in de volgende artikelen al bekend voor jou! Je kunt ervoor kiezen alles te skippen, maar wellicht staat er toch nog wat interessants tussen met betrekking tot Roamler Pro.

Nog geen zzp’er? Dan komt er waarschijnlijk ineens veel op je af. Of, tenminste; dat voelt zo! In de praktijk valt het allemaal reuze mee. De volgende artikelen geven je wat houvast, zodat je een betere inkijk in het zzp-bestaan krijgt.

Alles over zzp’er worden!

We beginnen algemeen, want – wat is nou eigenlijk een zzp’er? Dat lees je in het volgende artikel.

Naar topic 1: “Wat is een zzp’er?

——–

Het volgende topic is belangrijk als je nog geen zzp’er bent. Je zult je misschien nog afvragen welke stappen je allemaal moet ondernemen om als zzp’er aan de slag te kunnen. Die stappen hebben we voor je uiteengezet in het volgende artikel.

Naar topic 2: Ik ben nog geen zzp’er, hoe word ik dat?

——–

Wellicht heb je er al eens van gehoord, de kleineondernemersregeling (de KOR in het kort). Dit betreft een regeling waarbij je als kleine ondernemer in aanmerking komt voor btw-vrijstelling. In het volgende artikel zetten we uiteen wat de KOR precies inhoudt. 

Naar topic 3: Wat is de kleineondernemersregeling?” 

——–

De stempel “zzp’er” krijgen gaat vrij gemakkelijk, daarna komen er uiteraard nog wat andere dingen bij kijken. In het volgende artikel vertellen we daarom wat er – naast het standaard KVK-nummer en BTW-nummer – handig is om te regelen voordat je aan Roamler Pro begint. 

Naar topic 4: Wat raden jullie mij aan te regelen?