Wat kan ik met Roamler?

Je voert taken uit voor de grootste FMCG merken, winkelketens en soms in de horeca. Dit zorgt voor variatie in werkzaamheden. 

Binnen Roamler kun je ervoor kiezen om als Roamler Pro (zzp’er) aan de slag te gaan, dit betekent dat je  alle betaalde taken onbeperkt kun doen. Voorbeeld van deze taken:

Producten checks

Je checkt de zichtbaarheid van een bepaald product in de winkel voor een klant. Met de foto’s die je maakt en de antwoorden die jij geeft in de vragenlijst in de app, wordt de zichtbaarheid en beschikbaarheid van de producten inzichtelijk voor de opdrachtgevers. 

Mystery shopping

Aan de hand van (bijvoorbeeld) een aankoopscenario gedraag jij je als een ‘gewone’ klant en je evalueert de klantervaring in de winkel. Je deelt jouw ervaring in de winkel aan de hand van vragen in de app. Onze klant krijgt zo een idee van de kwaliteit van de service die wordt geleverd in de winkel.

Voor deze twee taken is een persoonlijk videogesprek vereist: 

Merchandising

Als merchandiser bij Roamler is geen dag hetzelfde. De merchandising taken zijn afwisselend, voor verschillende grote merken en winkelketens, waarbij je direct het resultaat ziet van de door jou uitgevoerde handelingen! Als merchandiser draag je bij aan een sterk merkimago, je doet dit onder andere door:

– het ophangen van promotiematerialen;

– het plaatsen van displays;

– een merk mooi op het schap zetten.

Als je er energie van krijgt om een product in de winkel optimaal tot zijn recht te laten komen, dan is Roamler merchandising écht iets voor jou. Hier lees je hoe een dag van een Roamler merchandiser er uit kan zien!

Sales

Tijdens een Roamler sales taak voer je een inhoudelijk (sales)gesprek met een filiaalmanager of winkeleigenaar. Met een goede set argumenten verkoop je (nieuwe) producten of promotiematerialen zoals een display. Indien de winkelmanager akkoord gaat met jouw aanbod, verdien jij bovenop de standaard vergoeding een fijne bonus.

Als je een gedreven persoon bent en precies weet hoe je een manager in de winkel kunt overtuigen, het aanbod duidelijk kunt overbrengen aan de klant, niet bang bent om ‘nee’ te horen en wel houdt van een uitdaging om jouw gesprekspartner te overtuigen, dan is Roamler Sales echt iets voor jou!

Wil je onbeperkt toegang krijgen tot deze taken? Word Roamler Pro!

Nieuw bij Roamler en lijken de flexibiliteit en de vrijheid om eigen baas te zijn jou wel wat?

Je leest hier hoe je je eerste Roamler taak doet. Of meld je direct aan als ‘Roamler Pro’ als jij al zzp’er bent. Via de app kun je in jouw profiel jouw bedrijfsgegevens (onder het kopje ‘Pro’) invullen, na goedkeuring kun je als Pro aan de slag.