Wat heb ik bij inschrijving als Pro nodig?

Inschrijven als Roamler Pro is binnen een paar minuten gedaan. Je hebt twee belangrijke dingen nodig die je op voorhand al heb moeten regelen.

Wanneer je je inschrijft als Roamler Pro:

1. Heb je een Roamler account

Voordat je Roamler Pro wordt, moet je een Roamler account hebben. Dit betekent dat je de Roamler app op je telefoon hebt staan en een actief profiel hebt of hebt aangemaakt. Als je helemaal nieuw bent bij Roamler, vragen we je eerst te registreren op de Roamler Pro website (enkel een e-mailadres). Zie hier. Na het achterlaten van je e-mailadres ontvang je direct een mail met een activatiecode om toegang te krijgen tot de Roamler app. Na het downloaden van de Roamler app (in de App- of Playstore) vul je de code in en wordt de rest vanzelf duidelijk.

Geen Roamler Pro worden maar wel starten met Roamler? Dan mag je ook direct de app downloaden en zonder activatiecode naar binnen. Klik hier om te kijken hoe je je eerste stap maakt om Roamler te worden. Let wel: je krijgt dan geen toegang tot Merchandising en Sales.

2. Ben je zzp’er

Voor Roamler Pro moet je zzp’er zijn. Als je zzp’er bent heb je een bedrijfsnaam, KvK-nummer, BTW-ID en kun je ervoor kiezen gebruik te maken van de kleineondernemersregeling (KOR). Al deze gegevens dien je door te geven bij aanmelding voor Roamler Pro in de app. Dit hoeft slechts een klusje van 2 minuten te zijn, als je alle gegevens er alvast hebt bijgepakt!

Nog geen zzp’er maar wel geïnteresseerd? In het volgende artikel leggen we de fijne kneepjes van het zzp-schap uit. Inclusief de verantwoordelijkheden en benodigdheden.