Is Roamler Pro ook voor mij?

Roamler Pro is voor iedereen die baas wilt zijn over zijn of haar eigen tijd. 

Met Roamler Pro ontwikkel jij je in de eerste plaats als professionele zelfstandige, welke achtergrond je dus ook hebt, bij Roamler Pro kun je terecht! We hebben hieronder enkele scenario’s geschetst, wellicht is één van deze op jou van toepassing. Lees je mee?

Is Roamler Pro ook voor mij?

Ik ben nog geen zzp’er maar wil het worden, helpen jullie mij?
Zeker, we hebben een overzichtelijke blog opgesteld met alle topics omtrent het zzp-schap. Hopelijk helpt dit je op weg! Deze blog vind je hier

Ik ben wel al zzp’er maar ik ben nog geen Pro, hoe meld ik me aan?
Als je een bestaande Roamler bent, is dat heel makkelijk. Hoe je je aanmeldt lees je hier. Ben je nieuw bij Roamler? Check onze “join” pagina, laat hier je e-mailadres achter en ontvang direct een code voor onze Roamler app waar je een Roamler Pro profiel kunt aanmaken.

Ik ben nu (fulltime) in loondienst, kan ik dan wel Roamler Pro worden?
Dat kan! De voorwaarde om Roamler Pro te zijn, is dat je zzp’er bent. Je voert je werk dan uit als zelfstandig ondernemer. Je combineert je vaste baan met parttime ondernemen. Omdat je dan waarschijnlijk meer geld gaat verdienen, kan het zijn dat je in een hogere belastingschijf terecht komt. Lees meer over parttime ondernemen op de website van de Kamer van Koophandel

Ik heb geen ervaring met de taken die jullie aanbieden, kan ik me alsnog aanmelden voor Roamler Pro?
Ja, je kunt je alsnog aanmelden voor Roamler Pro! In een speciale blog genaamd: “Heb ik ervaring nodig voor Pro?” leggen we uit dat iedereen kan en mag meedoen. Mits zzp’er natuurlijk. Deze blog vind je hier.

Ik zou het graag een keer willen uitproberen om te kijken of het echt iets voor mij is, is dat mogelijk?
Ja, je kunt eerst kennismaken met de Roamler app. Je mag de Roamler app downloaden en direct starten met de reguliere taken; zoals de producten checks en de mystery shopping taken. Zo krijg je al een beetje een gevoel bij hoe Roamler in zijn werk gaat. Indien je meer geïnteresseerd bent in merchandising of sales, zul je echter wél direct Roamler Pro moeten worden, wat exclusief beschikbaar is voor zzp’ers.

Ik ben al met pensioen. Kan ik gewoon zzp’er worden?
Je bent na je pensioen niet verplicht om te stoppen met werken. Het komt zelfs steeds vaker voor dat mensen ervoor kiezen om na hun pensioen door te werken als zzp’er. Meer lezen over zzp’er worden na je pensioen? Check de volgende pagina van de KvK. 

Ik zit in de WW of bijstand, is Roamler Pro ook voor mij?
Indien je in de WW of bijstand zit, zorg er dan altijd voor dat je eerst overlegt met het UWV of de gemeente welke impact het zzp-schap heeft op jouw persoonlijke situatie.