Hoe start ik als Roamler Pro?

Zo krijg je toegang tot heel veel taken namens de grootste FMCG merken in de Roamler app, inclusief de merchandising en sales taken die enkel beschikbaar zijn voor de Roamler Pro’s.

Daarnaast krijg je automatische facturen van je werkzaamheden en de btw wordt automatisch voor je doorberekend. Ook ben je volledig eigen baas, dus heb JIJ de touwtjes in handen. Fijn toch?

Als je nog twijfelt of Roamler Pro bij jouw toekomstvisie past en hoe je Roamler Pro wordt, kun je de volgende beslissingsboom invullen. Volg de stappen in de beslissingsboom en kom erachter! 

Naar de “beslissingsboom”. Tip: vul de beslissingsboom in op jouw smartphone; de interface werkt het beste op een smartphone!

——-

Heeft de beslissingsboom meer inzicht gegeven? Je gaat Roamler Pro worden? Dan kun je je nu aanmelden als Roamler Pro. De procedure is vrij simpel, we zetten het hier nog even op een rijtje.

  1. Ben je (al) een bestaande Roamler én zzp’er, dan is aanmelding helemaal easy. Het enige dat jij hoeft te doen is enkele stappen te volgen in de Roamler app. We hebben hier een speciale blog over geschreven:

    Naar de blog: “Ik ben al zzp’er, hoe word ik Pro?
  2. Ben je nog geen zzp’er, maar al wel Roamler? Dan is het noodzakelijk dat je eerst zzp’er wordt! We begrijpen dat daar het een en ander bij komt kijken, dus hebben de belangrijkste topics verzameld in een overzichtelijke blog. 

    Naar de blog: “Alles over zzp’er worden!
  3. Ben je helemaal nieuw bij Roamler én al zzp’er? Allereerst: welkom! Wat leuk dat je ons hebt gevonden. Hoe je als nieuwe Roamler Pro in onze app komt, leggen we uit op onze “Join pagina” op de Roamler website. Vul hier je e-mailadres in, ontvang direct een activatiecode voor de Roamler app, maak een profiel aan en vul direct je bedrijfsgegevens in om als Roamler Pro aan de slag te kunnen. De informatie- en kennismakingstaken waarin de rest duidelijk wordt volgen direct. 

    Naar de Join pagina