Heb ik ervaring nodig voor Roamler Pro?

Verdien tot wel 50€ per maand en word daarna onafhankelijke om taken te blijven uitvoeren!

“Het antwoord op de vraag of je ervaring nodig hebt voor Roamler Pro is héél eenvoudig: NEE!”

Je hebt geen ervaring nodig om te starten met Roamler Pro. Wij geloven dat iedereen de Roamler taken kan doen of het in ieder geval snel kan leren. Tijdens jouw Roamler ‘journey’ ga je veel van jouw eigen skills kunnen en deze verder ontwikkelen.

Hoe kan ik het leren?

  1. wanneer je de app downloadt, doorloop je een introductie. Lees deze altijd zorgvuldig door!
  2. kies uit veel verschillende taken bij jou in de buurt. Hoe meer ervaring je opdoet, hoe beter het zal gaan!
  3. we geven je constructieve feedback nadat we je inzending hebben nagekeken en staan dagelijks van 09.00 tot 21.00 klaar om je te helpen via de chatbox in de app!

Heb ik ervaring nodig voor de Merchandising & Sales taken?

Je wordt voor Merchandising & Sales taken duidelijk gebriefd via de opdracht in de app. Daarnaast krijg je bij de onboarding een korte introductie via de app en een persoonlijke uitleg. Tevens ontvang je toegang tot een online handleiding met do’s & don’ts, gouden regels en tips vanuit jouw mede Pro’s!

Een klein beetje affiniteit of handigheid hebben met de taken die we aanbieden is fijn, voor jezelf, maar ook voor de opdrachtgevers.

Bij de Sales taken is het prettig om:

Affiniteit te hebben met verkoop/sales. Denk aan het verkopen van promotiematerialen en producten in de winkels.

Bij de Merchandising taken is het prettig om:

Ervaring met het opbouwen van promotiematerialen te hebben, bijvoorbeeld als je een tijdje in de supermarkt hebt gewerkt. Maar dit is absoluut geen must. Een beetje handigheid is wel een pluspunt. Als je een klein IKEA kastje in elkaar weet te zetten, ben je in principe al geschikt voor Merchandising!