Heb ik ervaring nodig voor Pro?

Je vraagt je misschien af of je ervaring nodig hebt voor uitvoeren van de taken. Het antwoord daarop is vrij simpel: nee!

Je hebt geen ervaring nodig om te starten met Roamler of Roamler Pro. Wij geloven dat iedereen de Roamler taken kan doen of het in ieder geval snel kan leren. Tijdens jouw Roamler ‘journey’ zul je veel van jouw eigen skills kunnen en mogen ontwikkelen. 

Hoe kan ik dat dan leren?

  • Wanneer je de app download, doorloop je enkele introductietaken, lees deze altijd zorgvuldig door;
  • Vervolgens kun je kiezen uit veel verschillende taken bij jou in de buurt waarmee je jezelf ontwikkelt. Hoe meer ervaring je opdoet, hoe beter het zal gaan!
  • We geven je persoonlijke feedback en staan dagelijks van 09.00 tot 21.00 klaar om je te helpen via de chatbox in de app!

Heb ik ervaring nodig voor de merchandising & sales taken?

Je wordt voor de Merchandising & Sales taken ook duidelijk gebriefd via de opdracht in de app. Daarnaast krijg je bij de onboarding een korte introductie via de app en een persoonlijke uitleg. Tevens ontvang je toegang tot een online handleiding met do’s & don’ts, gouden regels en tips vanuit jouw mede Pro’s!

Een klein beetje affiniteit of handigheid hebben met de taken die we aanbieden is fijn, voor jezelf, maar ook voor de opdrachtgevers.

Bij de Sales taken is het prettig om:

Affiniteit te hebben met verkoop/sales. Denk aan het verkopen van promotiematerialen en producten in de winkels. Vanuit Roamler en de opdrachtgever wordt er eens in de zoveel tijd sales informatiesessie georganiseerd, je kunt hier aan deelnemen als de taak jouw aanspreekt. 

Bij de Merchandising taken is het prettig om:

Ervaring met het opbouwen van promotiematerialen te hebben, bijvoorbeeld als je een tijdje in de supermarkt hebt gewerkt. Maar, dit is absoluut geen must. Een beetje handigheid is wel een pré; als je een klein IKEA kastje in elkaar weet te zetten, ben je in principe al geschikt voor Merchandising!