Alles over een goede Pro worden!

Maar wat zijn nu de mogelijke vervolgstappen? Waar kun je rekening mee houden? We hebben het op een rijtje gezet.

Alles over een goede Roamler Pro worden!


We beginnen met een basale en logische vraag, want hoe zit het eigenlijk met jouw privacy en veiligheid als je met Roamler Pro begint? Je geeft toch enkele persoonsgegevens op…

Naar topic 1: Hoe zit het met mijn privacy & veiligheid?

——–

Het volgende topic dat we willen bespreken gaat over de de verantwoordelijkheden die je hebt als zzp’er, en dus als Roamler Pro zijnde hebt. Denk aan btw-aangifte en het betalen van inkomstenbelasting. Lees in het volgende artikel wat er allemaal aan te pas komt.

Naar topic 2: Welke verantwoordelijkheden krijg ik?

——–

Als zelfstandig ondernemer is het belangrijk een administratie bij te houden. Denk aan zakelijke kosten, facturen en meer. In het volgende topic gaan we hier verder op in.

Naar topic 3: Hoe houd ik de administratie goed bij?” 

——–

Belastingaangifte doen als zzp’er werkt net iets anders dan bij mensen in loondienst. Er komen wat extra elementen bij kijken en het is belangrijk dat je vanaf het begin goed weet waar je aan toe bent. Lees in het volgende artikel wat je kunt verwachten.

Naar topic 4: Hoe doe ik mijn belastingaangifte?
——–

Omdat je als zzp’er niet in loondienst bent bij een werkgever, wordt er geen pensioen voor je geregeld. Je kunt hier zelf maatregelen voor treffen, in het volgende artikel vertellen we hoe.

Naar topic 5: Hoe zit het met pensioen?

——–

Als zelfstandige moet je ook nadenken over het afsluiten van verschillende verzekeringen. Al deze informatie kan misschien wat overweldigend zijn, want – welke verzekeringen zijn nou relevant voor mij? Daarom hebben wij de belangrijkste voor je op een rijtje gezet.

Naar topic 6: Hoe zit het met mijn verzekeringen?

——–

Last but not least, geven we je graag nog wat tips over mee hoe je goed wordt in het uitvoeren van Roamler taken, zodat je het allermeest uit je Roamler avontuur kunt halen. Als zzp’er, maar in de eerste plaats natuurlijk gewoon als ‘Roamler’. Veel plezier!

Naar topic 7: ‘’Hoe word ik goed in Roamler taken?