Veelgestelde vragen

koptekst

Zorgverleners

Taken en inzendingen

Roamler werkt met een automatisch proces waarbij ingestuurde taken die aan bepaalde voorwaarden voldoen, meteen worden goedgekeurd. Dat houdt in dat de zorgverlener direct een melding krijgt dat deze is goedgekeurd en een bedrag wordt toegevoegd aan de wallet. Door vele redenen (zowel technisch aspect of zorginhoudelijk aspect) kan het zijn dat een taak niet direct wordt goedgekeurd. Dit wordt handmatig gedaan door Roamler en Blinkers.

Er kan iets meer tijd overheen gaan. Als jouw taak na een aantal dagen niet is goedgekeurd kan je contact opnemen met Roamler Care. Wij zullen de taak inhoudelijk bekijken en indien nodig doorverwijzen naar Blinkers. Roamler is zorginhoudelijk niet verantwoordelijk voor de zorg die vanuit Blinkers georganiseerd wordt.

Controleer allereerst of jouw filters goed staan. Door middel van het resetten van de filter kan je een controle uitvoeren of de taken die jij moet oppakken nu wel naar voren komen.<br> <br>Indien het resetten van filter niet werkt: Ga naar het tabje van jouw profiel. Klik op help en support -> apparaat status check.<br>Controleer of alle vinkjes groen zijn. Indien ergens een X wordt getoond, de instellingen in de telefoon aanpassen.

Taken zijn 30 dagen vooruit zichtbaar zijn in de app. Indien je geen specifieke taak kan zien, contact opnemen met support. Zij kunnen een check uitvoeren waarom jij een specifieke taak niet kan zien.

Tijdens de onboardingssessie zal dit worden toegelicht. Aan de hand van jouw aangeleverde diploma’s kan worden bepaald in welke groep jij wordt geplaatst en dus welke taken jij allemaal kan/mag uitvoeren.

Zie vraag “Ik kan geen enkele taak zien”. Indien dit niet tot een oplossing heeft geleid, neem graag contact op met Roamler support.

Profiel – Instellingen en betalingen

1. Open de app Roamler .

2. Ga naar tab met poppetje (profiel)

3. Klik op documenten

De facturen komen nu naar voren.  Jaaropgaven en raamovereenkomst is hier ook te vinden. De facturen kan je aan de hand van het “share” linkje mailen naar jezelf en/of boekhouder.

Onze collega is bezig met het bekijken van jouw inzendingen. Hij zal contact opnemen om jouw profiel te voltooien of om ervoor te zorgen dat jij zorgmomenten in jouw Roamler app kan zien.

Invite code ZZP’er = PVZ22
Loondienst = PVZLD21

IT - Technische problemen en systeemvragen

Probeer het insturen van de taken op een ander moment. Op deze manier kan jij optimaal zorg leveren aan de cliënten. Maak wel een melding in de chatfunctie van jouw Roamler app zodat het team op de hoogte is.

Neem contact op het jouw steunpunt van Blinkers. Zij kunnen de taken inhoudelijk wijzigen.

Melding “verkeerd wachtwoord en of gebruikersnaam”. Controleer of jij met het mail adres inlogt waar jij je in eerste instantie mee hebt geregistreerd. Vraag een wachtwoord reset aan en wijzig je wachtwoord (let op: link blijft beperkt geldig) Indien andere melding, neem contact op met Roamler Support.

Voorop stellen we dat het leveren van zorg bij de client altijd het belangrijkst is. Je kan altijd achteraf nog de taak insturen. Roamler en Blinkers kunnen de administratie in orde maken aan de hand van acute taken achteraf in te plannen. Maak overigens wel een melding bij Roamler Support aan de hand van een bericht in de app of telefoontje

Als je een transactie doet naar eigen bankrekening, komt deze niet direct op jouw eigen bankrekening, dus houdt daar rekening mee. Indien verder hulp nodig, stuur ons een bericht in de app.

Om het geregistreerde toestel te verwijderen, moet je telefonisch contact opnemen met Roamler Support. Het advies is om een biometrische beveilig op de telefoon te activeren en gebruik te maken van 1 toestel voor de app. Dit voorkomt een nieuwe melding in de toekomst.