Een nieuwe manier van werken

Bij Roamler geloven we dat taakgericht werken via crowdsourcing nieuwe kansen creëert voor zowel bedrijven als mensen die streven naar een duurzame toekomst.

Bedrijfsprofiel

Sinds haar oprichting in 2016 beheert Roamler Tech een crowd van professionals op het gebied van installaties aan huis. Hiermee beantwoorden zij de groeiende vraag van bedrijven naar efficiëntie en flexibiliteit.

Met een flexibele crowd die tal van installaties per dag uitvoert, ondersteunen zij bedrijven op het gebied van multimedia, smart-home-systemen en meubilair. Roamler Tech helpt deze bedrijven bij het implementeren van een duurzame en klantgerichte aanpak en creëert daarmee ook mogelijkheden voor onafhankelijke werknemers.

Roamler Tech is onderdeel van Roamler. Sinds de oprichting in 2011, specialiseert Roamler zich in crowdsourcing oplossingen voor bedrijven via een crowd van duizenden medewerkers over heel Europa.

Roamler Tech is gevestigd in Amsterdam en actief in heel Nederland.

Onze Missie

Wij bieden graag een antwoord op de vraag naar efficiëntere oplossingen voor bedrijfsproblemen. Dit doen we in samenwerking met personen die de baas willen zijn over hun eigen agenda en tevens streven naar meer vrijheid in zowel hun carrière als persoonlijke leven.

Het stimuleren van de winstgevendheid

Met een gecertificeerde crowd van professionals die elke uitdaging snel en flexibel oplost, kunnen bedrijven de organisatorische flexibiliteit behouden die nodig is om competitief te blijven.

Emancipatie door flexibiliteit

Onze taakgerichte manier van werken stelt mensen in staat altijd en overal hun vaardigheden in te zetten en een hogere levenskwaliteit voor zichzelf te verzekeren.

Ondersteund door het management team

Geleid door ervaren ondernemers

International

Tech

Op naar een betere toekomst

Een belangrijke missie van Roamler is mensen helpen hun leven te verbeteren. Daarom besloten we een project te ondersteunen dat overeenkomt met onze kernwaarden; het bieden van kansen aan minder bedeelde gemeenschappen.

Lees meer

Sluit je aan bij Roamler en help ons een nieuwe manier van werken te realiseren!