Sluit je aan bij de crowd

Verdien geld met je smartphone

Een extraatje verdienen in je vrije tijd? Met Roamler is het makkelijk en leuk!

Wees de baas over je eigen tijd!

Taken zijn 24/7 beschikbaar. Jij beslist waar en wanneer je ze uitvoert!

Doe wat je leuk vindt!

Kies taken die je leuk vindt en het beste bij je vaardigheden passen!

Beloon jezelf

Betaal jezelf uit wanneer jij dat wil! Het geld wordt meteen naar je re-kening overgeschreven.

Welke taken kan je verwachten?

Roamler helpt grote merken de beschikbaarheid en zichtbaarheid van hun producten te garanderen in onder andere supermarkten, winkels, cafés en restaurants. We zullen je vragen korte vragenlijsten in te vullen, foto's te maken, op pad te gaan als mystery shopper, de rekken aan te vullen met producten, promotiemateriaal op te zetten en nog veel meer! Taken worden weergegeven op basis van je locatie, vaardigheden en ervaringsniveau.

Zo werkt het:

1
Download de Roamler App
2
Voer de trainingstaken uit
3
Selecteer en voltooi een betaalde taak
4
Je wordt meteen uitbetaald!

Invite codes

Om lid te worden van de Roamler community heb je een invite code nodig om je registratie te kunnen voltooien; dit is afhankelijk van jouw woonplaats. We doen dit om te zorgen voor een juiste balans tussen beschikbare taken en actieve Roamlers. Invite codes worden verspreid onder actieve Roamlers in de vorm van een extra beloning voor sommige taken of wanneer Roamlers een nieuw level bereiken.

Hoe kan jij een invite code krijgen?

Over heel Europa hebben Roamlers verschillende online communities op-gezet om tips en invite codes uit te wisselen. We raden je aan op één van de-ze online communities een invite code aan te vragen. Let op: Roamler is niet betrokken bij deze communities, noch bij het gebruik of de verspreiding ervan. Invite codes zijn niet bedoeld om te verkopen; ze worden gratis aangeboden aan nieuwe leden.