Tv & Internet

Meer flexibiliteit dankzij crowdsourcing.

Als TV- en internet provider bent u actief in een competitieve markt waar after-sales van groot belang zijn voor het behoud van klanten en nieuwe aanbevelingen.

Door specifieke werkzaamhe-den uit te besteden aan een crowd van on-demand professionals krijgt u meer flexibiliteit, presta-ties van topkwaliteit en maximale klanttevredenheid.

Installaties

Geniet van een planningsvrij proces en laat uw klanten zelf bepalen wanneer de installatie plaats-vindt. Onze Roamler Tech crowd blijft via producttrainingen op de hoogte van de laatste ontwik-kelingen en staat 7 dagen per week klaar om uw apparaten te installeren. Zo kan u meer tijd be-steden aan het opbouwen van sterke klantenrelaties, terwijl uw eigen personeel zich enkel nog hoeft te focussen op de meer complexe installaties.

Reparaties

Los technische problemen snel en efficiënt op. Roamler Tech maakt gebruik van lokale en profes-sionele crowds die makkelijk en snel uw locaties kunnen bereiken. Zelfs in het weekend en op feestdagen! Zo biedt u een snelle service die de klanttevredenheid verbetert.

Praat met een expert

Een vakkundige crowd. Altijd. Overal

2 miljoen taken per jaar

Maak gebruik van onze nationale, on-demand workforce en verbeter uw flexibiliteit en ROI.

markten

Praat met een expert