Beveiling

Installeer beveiligingssystemen via de Crowd.

Of het nu gaat om traditionele of smart-home apparaten; huishoudelijke alarmsystemen worden steeds populairder. Een mooie kans voor uw onderneming. Maar in een divers landschap als dit is de service die u biedt ná aankoop van de klant (after-sales) minstens even belangrijk.

Maak op dit vlak het verschil, door te vertrouwen op de crowd van on-demand professionals die extra waarde toevoegen aan uw beveiligingsdiensten.

Installaties

Laat uw klanten bepalen wanneer de installatie gebeurt. Onze Roamler Tech crowd blijft via producttrainingen onophoudelijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en is 7 dagen per week beschikbaar. Zelfs in het weekend en op feestdagen! Zo kan u zich bezighouden met de sales terwijl een crowd van gecertificeerde installateurs zorgt voor de vakkundige installatie van beveiligingssystemen bij uw klanten.

Reparaties

Als er een probleem optreedt, kan onze crowdsourced reparatieservice de klantte-vredenheid verbeteren door de uitvaltijd van uw apparaten zo kort mogelijk te houden. Dankzij een flexibele agenda en een crowd van nationaal inzetbare en gecertificeerde professionals, lost Roamler Tech elke reparatie zo snel mogelijk op.

Praat met een expert

Een vakkundige crowd. Altijd. Overal

2 miljoen taken per jaar

Maak gebruik van onze nationale, on-demand workforce en verbeter uw flexibiliteit en ROI.

markten

Praat met een expert