Retailers

Verhoog uw verkoopcijfers en uw winst via de crowd

Elke retailer moet snel, flexibel en efficiënt zijn om de klant ervaringen op maat te kunnen bieden.

De crowd-supported oplossingen van Roamler combineren een groter bereik met een hoge afzet en herhaalbare activaties. Deze oplossingen bie-den u de kans om lokale inzichten om te zetten in een verbeterde service en meer winst.

Inzichten

Verzamel real-time feedback over wat er ercht in de winkel gebeurt. Zet de crowd in als mystery shoppers of laat ze effectief verslag uitbrengen over de beschikbaar-heid van uw producten, het personeel, category management of de naleving van promoties. Onze Roamlers zijn over het hele land actief, zodat u meerdere gebie-den tegelijkertijd kan bereiken!

Activaties

Wees zeker van de beschikbaarheid en zichtbaarheid van uw producten en promoties door gebruik te maken van een on-demand crowd van auditors en merchandisers, die direct uw promotiematerialen installeren, producten aanvullen, of beschikbaarheids- en zichtbaarheidsproblemen verbeteren.

Installaties

Realiseer gemakkelijk de installatie van elektronica in al uw POS. Gebruik de snel-heid en efficiëntie van onze on-demand crowd om uw personeel en klanten de beste winkelervaring te bezorgen.

Reparaties

Los snel en efficiënt technische problemen op in uw gehele POS keten. Onze crowd van ervaren professionals levert een stipte service waar en wanneer u die nodig hebt. Dit herleidt de uitvaltijd van uw geïnstalleerde apparaten tot een mi-nimum en optimaliseert de operationele efficiëntie van uw winkels.

Praat met een expert

Een vakkundige crowd. Altijd. Overal

2 miljoen taken per jaar

Maak gebruik van onze nationale, on-demand workforce en verbeter uw flexibiliteit en ROI.

markten

Praat met een expert