The Rainbow Homes

Ons programma voor sociale verantwoordelijkheid

Voor de 11 miljoen kinderen die door de straten van India zwerven, is het beleven van een zorgeloze jeugd een verre droom.

Ons programma voor sociale verantwoordelijkheid

Meisjes lopen het grootste risico: ze worden in de steek gelaten, misbruikt of werken als kin-derarbeiders met vrijwel geen kans op een betere toekomst. Roamler helpt deze meisjes bij het opbouwen van een toekomst, door hen onderwijs, eten, liefde en een veilige plek om te wonen te bieden.

The Rainbow Homes helpt meisjes van 4 tot en met 18 jaar oud aan een huis, verzorging en onderwijs om hun sociale integratie, zelfvertrouwen en intellectuele groei te stimuleren.

The Rainbow Homes maakt gebruik van bestaande scholen waar de meisjes verblijven en samen met andere leeftijdsgenootjes uit hogere kasten les krijgen. Sinds de start in 2002 heeft het project al meer dan 3.500 kinderen gered.

Met de hulp van Net4Kids, een Nederlands B2B liefdadigheidsplatform dat wereldwijd actief is, doneert Roamler 1% van de jaarlijkse verdiensten van onze Roamlers aan The Rainbow Homes. Hierdoor krijgen steeds meer meisjes in India de kans die zij verdienen; het bouwen aan een betere toekomst.