Kies de opdrachten die het best bij je passen!

Maar hoe weet ik welke opdracht het best bij me past?

Roamler helpt grote merken bij het verzekeren van de aanwezigheid en zichtbaarheid van hun producten in supermarkten, buurtwinkels, café's, restaurants etc.. Word nu lid van de Roamler Crowd en kies uit veel verschillende opdrachten om uit te voeren waar, wanneer en hoe vaak JIJ wil!

Audit opdrachten

Bij dit soort opdrachten vragen we je om de beschikbaarheid en zichtbaarheid van specifieke producten in supermarkten, tankstations, café's, restaurants e.a. in beeld te brengen. Je ontvangt duidelijke instructies waarna we je vragen een aantal foto's te nemen en enkele vragen te beantwoorden!

Mystery visits

Voor dit soort opdrachten vragen we je om je te gedragen als een gewone klant en om de interactie met het personeel aan te gaan. Je ontvangt duidelijke richtlijnen over het scenario dat je stap voor stap moet volgen. Na de mystery visit beantwoord je vragen in detail en stuur je de foto's door!

Merchandising opdrachten

Heb jij oog voor detail en steek jij graag de handen uit de mouwen? Meld je dan nu aan voor onze Merchandising Crowd! Voor dit soort opdrachten stel je jezelf kort voor aan de winkelverantwoordelijke, je legt uit waarom je daar bent en gaat aan de slag. Afhankelijk van de opdracht zal je gevraagd worden een promotionele stand te bouwen, vloerstickers te kleven, koelingen bij te vullen e.a. Word nu lid van onze Merchandising Crowd!
Solliciteer hier!

De Merchandising opdrachten vragen iets meer tijd en bepaalde skills. Heb jij interesse in het uitvoeren van deze opdrachten?

Hieronder lees je hoe je je kan aanmelden als Merchandiser:

  1. Download de Roamler app en maak een profiel aan
  2. Voltooi de trainingsopdracht(en)
  3. Voer de selectie opdracht voor Merchandising uit
  4. Onze Community Manager zal je contacteren om de verdere stappen te bespreken

Commerciële opdrachten

Voor dit soort opdrachten ga je, bij de winkelverantwoordelijke, producten introduceren die ontbreken in het reeds aanwezige assortiment. Ben je al actief in de verkoop, heb je een vlotte babbel en hou jij van interactie met winkelmedewerkers? Stel je dan nu kandidaat als 'Commercieel Vertegenwoordiger' en word lid van ons team!
Solliciteer hier!

Heb je al concrete ervaring of ben je heel erg gemotiveerd? Je kan je nu kandidaat stellen als Commercieel Vertegenwoordiger om ons Sales-team te versterken!

Een goede voorbereiding is het halve werk! Daarom krijgen al onze Vertegenwoordigers een gerichte training en proberen we de meest ideale omstandigheden te creëren opdat zij zich volledig kunnen toeleggen op de job voor handen!

Hieronder lees je hoe je je kan aanmelden als Commercieel Vertegenwoordiger:

  1. Download de Roamler app en maak een profiel aan
  2. Voltooi de trainingsopdracht(en)
  3. Voer de selectie opdracht voor Commercieel Vertegenwoordiger uit
  4. Onze Community Manager zal je contacteren om de verdere stappen te bespreken