Voorzieningen

Kwalitatieve oplossingen mogelijk gemaakt door de crowd.

In de sector van nutsbedrijven moet u de kwaliteit en het onderhoud van uw pro-ducten verzekeren om operationele kosten te drukken en uw merkimago te be-schermen.

Door gebruik te maken van crowdsourced professionals behoudt u de nodige flexibiliteit van uw sector en voorziet u uw klanten tegelijkertijd van ge-avanceerde technologieën en een uitzonderlijke all-round service.

Installaties

Geniet van een planningsvrij proces en laat uw klanten zelf bepalen wanneer de installatie plaats-vindt. Onze Roamler Tech crowd blijft via producttrainingen op de hoogte van de laatste ontwik-kelingen en staat 7 dagen per week klaar om uw apparaten te installeren. Zo kan u meer tijd be-steden aan het opbouwen van sterke klantenrelaties, terwijl uw eigen personeel zich enkel nog hoeft te focussen op de meer complexe installaties.

Reparaties

Los technische problemen snel en efficiënt op. Roamler Tech maakt gebruik van lokale en profes-sionele crowds die makkelijk en snel uw locaties kunnen bereiken. Zelfs in het weekend en op feestdagen! Zo biedt u een snelle service, die de klanttevredenheid verbetert.

Onderhoud

Bezorg uw klanten betere prestaties van hun verwarming- en koelsystemen en ga-randeer de meest efficiënte bescherming tegen defecten. Onze nationaal inzetba-re crowd van gecertificeerde professionals staat klaar om reparaties over te nemen zodat uw eigen personeel zich kan focussen op de meer complexe klussen.

Praat met een expert

Een vakkundige crowd. Altijd. Overal

2 miljoen taken per jaar

Maak gebruik van onze nationale, on-demand workforce en verbeter uw flexibiliteit en ROI.

markten

Praat met een expert