Telecom

Meer flexibiliteit dankzij crowdsourcing.

Met een toenemende vraag naar kwaliteit, nieuwe producten en op maat gemaakte oplossingen, worden telecombedrijven voortdurend uitgedaagd om te zorgen voor operationele efficiëntie en klanttevredenheid zonder financiële overheadkosten.

Door after-sales uit te besteden aan crowdsourced professionals blijft u flexibel in een onophoudelijk concurrerende markt.

Installaties

Geniet van een planningsvrij proces en laat uw klanten zelf bepalen wanneer de installatie plaatsvindt. Onze Roamler Tech crowd blijft via producttrainingen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en staat 7 dagen per week klaar om uw apparaten te installeren. Zo kan u meer tijd besteden aan het opbouwen van sterke klantenrelaties, terwijl uw eigen personeel zich enkel nog hoeft te focussen op de meer complexe installaties.

Reparaties

Los technische problemen snel en efficiënt op. Roamler Tech maakt gebruik van lokale en professionele crowds die makkelijk en snel uw locaties kunnen bereiken. Zelfs in het weekend en op feestdagen! Zo biedt u een snelle service die de klanttevredenheid verbetert.

Praat met een expert

Een vakkundige crowd. Altijd. Overal

2 miljoen taken per jaar

Maak gebruik van onze nationale, on-demand workforce en verbeter uw flexibiliteit en ROI.

markten

Praat met een expert