Consumenten Elektronica

Verbeter efficiëntie en tevredenheid door gebruik te maken van de Crowd

Real-time inzichten en in-store excellentie creëren een sterk concurrentievoordeel in de dynamische wereld van consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten.

De crowdsourcing oplossingen van Roamler maken een grotere afname van uw product mogelijk. Dit resulteert in een groeiend marktaandeel en een verbeterde ROI.

Inzichten

Gebruik onze crowd om uw rendement binnen het beslissingsproces van de klant te verbeteren. Blijf via real-time en actie-georiënteerde inzichten op de hoogte van wat er in de winkels gebeurt en laat uw conversie groeien.

Activaties

Verzeker uzelf van de beschikbaarheid en zichtbaarheid van uw producten en promoties door gebruik te maken van een on-demand crowd van auditors en merchandisers, die direct uw promotiematerialen installeren, producten aanvullen, of beschikbaarheids- en zichtbaarheidsproblemen verbeteren.

Installaties

Bied uw klanten een optimale installatieservice via de diensten van de crowd. Onze on-demand professionals ontvangen op maat gemaakte trainingen en staan 7 dagen per week klaar om installaties door heel het land* uit te voeren. Dit geeft u de tijd en de ruimte om een uitzonderlijke after-sales ervaring aan te bieden terwijl u tegelijkertijd personeelskosten verlaagt.

Praat met een expert

Een vakkundige crowd. Altijd. Overal

2 miljoen taken per jaar

Maak gebruik van onze nationale, on-demand workforce en verbeter uw flexibiliteit en ROI.

markten

Praat met een expert