Wat als...?

…iemand je aanspreekt in de winkel tijdens een mystery visit?

Je kunt aangeven bij het personeel dat ze contact met ons kunnen opnemen via NLsupport@roamler.com. Stuur de opdracht wel in, maak een foto van de voorgevel en geef even aan in de opmerkingen wat de situatie was. Zo zijn wij op de hoogte!

…ik me wat verder wil verdiepen in Roamler Pro?

Onder in onze Pro pagina kun je verschillende artikelen vinden met Pro gerelateerde vragen. Mocht je vervolgens een vraag hebben specifiek over Pro? Dan kun je de taak ‘Pro feedback of vraag?’ insturen. Deze kunnen we dan persoonlijk beantwoorden en samen met jou kijken naar de beste oplossing.

...ik meer wil weten over Sales of Merchandising?

Er zijn verschillende blogs waar Merchandisers of Sales Roamlers vertellen over hun ervaringen. Maar ook blogs, zoals deze , waar we meer uitleg geven over de stappen die je moet ondernemen om in deze crowd te komen.

…ik geen meldingen krijgt in de app van nieuwe taken?

Check of je jouw pushnotificaties aan hebt staan voor de app. Dit staat meestal bij de instellingen van jouw telefoon onder 'berichtgeving'. Je kunt daar per app aangeven of je berichten wilt ontvangen.

...ik ook taken wil zien die verder weg zijn?

Je kunt jouw bereik aanpassen in de app. Ga in het takenoverzciht naar 'filters' en daar kun je jouw bereik aanpassen tot 50 kilometer. Wil je nog verder kijken? Klik dan op de opdracht die je graag wilt doen en vervolgens rechtsboven op het kaartje. Je kunt in en uitzoomen om te kijken waar deze taak beschikbaar is in Nederland.

...ik mijn saldo wil uit laten betalen?

Je saldo uit laten betalen kun je op elk gewenst moment doen! Ga in de app naar jouw profiel en druk op de oranje knop 'uitbetalen'.

Heb je meer vragen die hier niet tussen staan? Neem dan een kijkje op onze FAQ-pagina  (bij 'algemeen' en/of 'retail') of stuur een berichtje via de chatbox, wij helpen je graag!