Wat kan ik met Roamler Pro?

← back to overview
Share on linkedin facebook

Je vraagt je je misschien af wat het verschil is tussen Roamler Pro en Roamler.

Indien je eerst andere artikelen hebt gelezen is dat misschien al duidelijk. We leggen het hier (nogmaals) uit!

Exclusief voor Roamler Pro!

Bij Roamler bieden we verschillende taken aan namens de grootste FMCG merken in Europa. Denk aan Unilever, Red Bull, P&G, Philips en nog veel meer. De vraagstukken die zij bij ons neerleggen om op te lossen met de expertise van de Roamler crowd zijn heel divers; dit kunnen kleinere taken zijn zoals het checken en fotograferen van producten op het schap in de supermarkt, maar ook moeilijkere taken zoals het opbouwen van promotiemateriaal (merchandising) of het verkopen van producten aan een winkel (sales). Voor deze moeilijkere taken krijg je een stuk meer betaald, maar moet je ook een stuk meer doen en ben je langer bezig.! Een taak als deze duurt al gauw zo’n 15 tot 60 minuten.

Deze complexere taken zijn enkel nog beschikbaar voor Roamlers die ook ‘Roamler Pro’ zijn. Ofwel; Roamlers die zzp’er zijn.

Een aantal voorbeelden van taken die exclusief voor Roamler Pro zijn:

  1. Producten in de spotlight zetten door een display op te bouwen, of promotiemateriaal te plaatsen.

  2. De winkel helpen door te zorgen dat producten op het schap perfect staan. Bijvoorbeeld met Red Bull blikjes of cadeaukaarten.

  3. Mooie merken aanprijzen bij winkels. Je probeert te zorgen dat een winkel een nieuwe product gaat verkopen, of meedoet aan promoties (sales).

Het kan zomaar zijn dat je al deze taken in één dag doet. Dat je ‘s ochtends begint met een taak uit categorie 1 voor merk A, maar de dag eindigt met een taak uit categorie 3 voor merk B. Dat is helemaal aan jou; een dag op pad als Roamler Pro kan veel diversiteit brengen. 

-------

Geen administratieve rompslomp!

Wij proberen Roamler Pro zo makkelijk mogelijk te houden voor zzp’ers!

Een van de voordelen die je hebt als zzp’er bij Roamler is dat je helemaal geen acquisitie hoeft te doen. Dagelijks staat de Roamler app vol met Roamler taken voor de mooiste merken. Daarnaast zorgen wij ervoor dat jij een automatische factuur krijgt wanneer jij jouw verdiensten laat uitbetalen via de Roamler app (bij ‘profiel’ > ‘saldo’). UItbetalen kun je op ieder moment doen, je zit dus niet “vast” aan een vaste salarisdag. De btw wordt automatisch doorberekend op je factuur.

Afhankelijk van of je gebruikmaakt van de kleineondernemersregeling (KOR) of niet, zal het btw percentage op jouw factuur verschillen:

Maak je wél gebruik van de KOR:
Bij je aanmelding voor Roamler PRO kies je 0% btw. Bij 0% btw zal een Roamler factuur er zo uitzien (klik hier voor een voorbeeld).

Maak je geen gebruik van de KOR:
Bij je aanmelding voor Roamler PRO kies je 21% btw. Bij 21% btw zal een Roamler factuur er zo uit zien (klik hier voor een voorbeeld).