Uw partner in out-of-home

Stimuleer uw verkoop en omzet in het out-of-home kanaal. Gedreven door technologie en data.

Ontdek de OOH-markt

De out-of-home-markt is wisselvallig. Jaarlijks ondergaat gemiddeld 35% van de horecazaken een (her)opening, sluiting of conceptwijziging. Om efficiëntie en ROI te maximaliseren, is uw uiteindelijke doel te weten waar u uw producten het beste op de markt kunt brengen en waar u op specifieke locaties op moet letten.

Samen met Datlinq biedt Roamler u datagedreven oplossingen die u helpen de out-of-home markt te ontdekken, te begrijpen en erbinnen te bewegen.


Het grootste OOH-dataplatform in Europa

Datlinq's Data Outlet X maakt meer dan drie miljoen horecagelegenheden in Europa inzichtelijk. De verkregen data wordt constant bijgewerkt en verrijkt door input van verschillende online bronnen, waaronder beoordelingen van klanten. Zo krijgt u een uniek overzicht van horeca-openingen, -sluitingen, maar ook doelgroepen, en kunt u eenvoudig de markt ontdekken en interessante verkoopkansen creëren.

Ontdek Data Outlet X

1. Weet waar te gaan

Onze data-analisten werken voortdurend aan categorietrends, merkprestatietrends en consumenteninzichten over koop- en bezoekgedrag. Zo helpen wij u uw producten bij de juiste consumenten op de markt te brengen door prioriteit te geven aan verkooppunten die het grootste rendement opleveren op uw verkoop- en marketinginspanningen.

2. Weet wat te doen

Door online gegevens te combineren met inzichten uit miljoenen horeca-checks op locatie, bent u in staat activiteiten te bepalen die het meeste rendement op uw investering behalen. Alles op basis van specifieke KPI's en realtime winkelsituaties.

3. Krijg snellere resultaten

Maak gebruik van onze wijdverspreide, flexibele community van merchandisers en salesprofessionals die actief zijn door heel Europa. Zij kunnen snelheid en efficiëntie toevoegen aan uw fieldmarketingacties. U kunt onze workforce ook inzetten in combinatie met uw eigen personeel, om in elke vestiging de juiste acties te ondernemen.


Onze marktmonitors

Ontdek consumenten- en horecatrends en neem strategische, operationele beslissingen op basis van betrouwbare inzichten.

De Datlinq Marktmonitor is een combinatie van zes verschillende monitoren die u gerichte kanaal-, categorie- en merkinzichten geeft. Zo heeft u een compleet overzicht van uw distributieaandeel, uw prestaties, de positie van uw concurrenten en het koopgedrag van uw consumenten.

Lees meer