Hoe word je een top 10 Roamler?

Hoi! We kennen je nog niet allemaal, kan je kort iets over jezelf vertellen?

“Ik ben Linette en een actieve Roamler. Ik heb een man en een zoon. Met dagelijkse bezigheden zijn het huishouden doen, fietsen en dit combineren met de Roamler-taken. Mijn hobby’s: veel creatieve dingen, ik werk graag met mijn handen. Daarnaast kijk ik graag televisie (en deze twee hobby’s kan ik goed combineren). Verder werk ik parttime als hostess in de uitvaartbranche.

“Inmiddels ben ik al ruim 8 jaar Roamler en zit nu in level 45. Ik vind het fijn om zelf te bepalen wanneer ik wat kan doen. Mijn voorkeur is om vroeg op pad te gaan en dit komt ook het beste uit. Soms voelt Roamler wel als een verslaving…”

Je staat regelmatig in de top 10 van de meest actieve Roamlers! Hoe doe je dat?

“Doordat ik regelmatig dezelfde opdrachten in dezelfde winkels doe, weet ik wat er verwacht wordt en gaat dit steeds sneller. Daarnaast combineer ik opdrachten. Als er meerder opdrachten in een winkel te doen zijn, combineer ik deze. Ook heb ik mijn vaste ‘routes’. Daar wijk ik eigenlijk niet zo vaak vanaf. Veel kleine/snelle/wekelijks terugkerende opdrachten, op korte afstand van elkaar, leveren ook best veel op. Het motiveert mij wel dat ik steeds in de Top 10 van de maand sta. Naast de reguliere taken doe ik soms ook merchandising taken.”

Wat is jouw favoriete taak en waarom?

“De babymelk check heb ik altijd plezier in. Daarnaast krijg ik ook energie van de Red Bull taken!”

Wat is voor jou de grootste uitdaging wat betreft Roamler taken uitvoeren? En, wat zou jou nog helpen om de Roamler taken beter uit te voeren.

“Voor mij zit de uitdaging om wekelijks een bedrag bij te verdienen, waar we vaak veel leuke dingen mee doen! Dat is een van de drijfveren waardoor ik dagelijks op pad ga.

Wat mij zou helpen om de taken beter uit te voeren is om een bepaalde voorrangspositie te krijgen bij het accepteren van de bepaalde taken. Ik kan het me voorstellen dat Roamlers die veel opdrachten doen (zoals ik) daar behoefte aan hebben. Daarmee word je dan nog extra gestimuleerd en beloond, en weet de opdrachtgever anderzijds ook dat de taak wordt uitgevoerd!”

Welke tips & tricks kun je nog meegeven aan jouw mede-Roamlers?

“Als je regelmatig dezelfde opdrachten in dezelfde winkels doet, gaat het sneller en krijg je geen lastige vragen omdat het personeel je leert kennen. Groet het personeel altijd bij binnenkomst en het weggaan, houd ze te vriend!