Changing the way people work

Bij Roamler geloven we dat flexibel werken dé manier van werken van de toekomst is. Met onze flexibele workforce creëren we interessante mogelijkheden voor zowel bedrijven als professionals.

Roamler is opgericht in 2011 en biedt bedrijven oplossingen door met een flexibele workforce te werken die de vraag naar efficiëntie beantwoordt. We werven en organiseren onze ‘Roamlers’ op basis van vaardigheden, ervaring en locatie voordat we ze koppelen aan een breed scala aan betaalde 'taken'. Dit helpt u uw flexibiliteit te vergroten en biedt de professional – de Roamler – persoonlijke en professionele groeimogelijkheden.

Roamler is dé Europese marktleider op het gebied van flexibele fieldmarketing. We voeren taken uit voor de grootste FMCG-fabrikanten, consumentenmerken, PCG's en winkelketens.

Sinds 2016 is Roamler ook actief in de technische sector, met activiteiten zoals installaties, onderhoud en reparaties. Uitgevoerd door een community van gecertificeerde, zelfstandige professionals verspreid over Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland.

In 2018 startte Roamler de eerste onderneming die flexibiliteit en efficiëntie in de thuiszorg en gezondheidszorg wil vergroten. Dit doen wij door gebruik te maken van de kracht van een groot netwerk van professionele zorgverleners die door heel Nederland actief zijn.

In 2020 ontving Roamler een investering van 20 miljoen euro van Endeit Capital, Smartfin en het Achmea Innovation Fund en behoorde tot de top drie van snelst groeiende scale-ups in Europa.

In maart 2021 voegde het Rotterdamse bedrijf Datlinq zich bij de Roamler Group. Datlinq is een databedrijf gespecialiseerd in foodservice- en foodretaildata. Het heeft als doel zijn klanten in staat te stellen een volledig datagedreven route-to-market te bouwen, ook in het out-of-home kanaal.

In oktober 2021 nam Roamler via de retail-divisie het Franse bedrijf Mobeye over; een bedrijf tevens gespecilialiseerd in crowd-supported fieldmarketingactiviteiten voor bedrijven. Zo breidt Roamler haar commerciële propositie verder uit naar FMCG-frabrikanten en retailers op de Franse markt.

Onze missie

We zijn blij te mogen en kunnen assisteren bij de vraag naar snelle en efficiënte oplossingen voor zakelijke vraagstukken. Dit doen wij met behulp van professionals die op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen en groeimogelijkheden.

Het stimuleren van succes

Door te vertrouwen op een flexibele community van professionals die on-demand kunnen worden geactiveerd, kunnen bedrijven van elke omvang de organisatorische flexibiliteit behouden die nodig is om concurrerend te blijven.

Emancipatie door flexibiliteit

Onze taakgerichte aanpak stelt de community niet alleen in staat nieuwe kansen aan te grijpen, maar ook om een betere kwaliteit van leven op te bouwen, door hun vaardigheden altijd, overal en op eigen voorwaarden in te kunnen zetten

Verantwoordelijkheid voor een betere toekomst

Kansen faciliteren en een bijdrage leveren aan het verbeteren van kwaliteit van leven is een belangrijke kernwaarde van Roamler.

Daarom ondersteunen we een CSR-project dat aansluit bij onze kernwaarde ‘kansengelijkheid’. Zo breiden we onze inspanningen uit naar minder bedeelde gemeenschappen.

Lees het verhaal

Uw carbon footprint tot wel 30% verminderen

Bij Roamler geloven we dat het gebruik van flexibele, lokale middelen leidt tot de meest duurzame manier van zakendoen. De gps-georiënteerde mobiele technologie maakt lange reistijden overbodig en creëert zo een duurzamere manier van (woon-)werkverkeer.

Lees meer

Come work with us!

Bij Roamler maken we dingen waar, voor onze klanten, maar ook binnen de organisatie.

We stellen het welzijn en de ontwikkeling van medewerkers voorop en geven eenieder de kans het verschil te maken met hun unieke vaardigheden en expertises.

Het Roamler verhaal is nog lang niet af. We zijn voortdurend op zoek naar nieuw talent om ons snelgroeiende, internationale bedrijf te versterken. Geïnteresseerd om bij Roamler te komen werken? Check onze openstaande vacatures!

Naar vacaturewebsite