Wij zoeken monteurs,
schrijf je in en ga snel aan de slag!

"Eneco en techbedrijf Roamler slaan de handen ineen om technische klussen in huis uit te laten voeren door gebruikers van de Roamler app…"
Lees het volledige persbericht.

Hoe werkt het?Als Roamler Tech monteur bepaal je zelf wanneer je werkt. Je accepteert installaties bij jou in de buurt via onze app en je zorgt zelf voor je gereedschap en materialen. Je wordt nog op dezelfde dag betaald, wel zo makkelijk! Zo kun je als zelfstandige monteur je hele dag, avond of weekend vullen met installaties.

Wil jij ook aan de slag als monteur voor Roamler Tech? Schrijf je dan hieronder in en wij nemen contact met je op. Na een eerste selectie zul je een kort gesprek met één van onze medewerkers hebben. Na het volgen van de training en het behalen van de nodige certificaten ben je klaar om te gaan!

Wij zoeken monteurs met een technische opleiding en/of achtergrond, die klantgericht en zelfstandig te werk kunnen gaan. Schrijf je hieronder in als je:

  • Een klantvriendelijke houding en een representatieve uitstraling hebt;
  • Ervaring met installatiewerk hebt;
  • Een technische opleiding volgt of hebt afgerond;
  • In het bezit bent van installatiegereedschap (VDE gekeurd);
  • Je communicatief vaardig bent en het leuk vindt om technische zaken uit te leggen aan klanten;
  • In het bezit van een VCA certificaat bent (geen vereiste*);
  • In het bezit van een NEN 3140 certificaat bent (geen vereiste*)
* Het VCA en NEN 3140 certificaat kun je eventueel via Roamler Tech halen.

Momenteel zijn we alleen actief in de regio Den Haag/Rotterdam, maar we gaan spoedig uitbreiden. Schrijf je alvast in zodat je als eerste hoort wanneer we gaan uitbreiden. Je ontvangt dan bericht wanneer we in jouw regio installaties gaan verzorgen.

Vacatures

Wij zoeken op alle fronten versterking! Kom jij ons helpen?

In de media.

Gebruikers van Roamler gaan Toon installeren

Eneco en Roamler richten samen nieuw platform op voor technische klussen

 

ROTTERDAM/AMSTERDAM,24 maart 2016
Eneco en techbedrijf Roamler slaan de handen ineen om technische klussen in huis uit te laten voeren door gebruikers van de Roamler app. Daarvoor starten beide bedrijven samen een nieuw platform: Roamler Tech. Eneco biedt zelf de eerste klus aan op het nieuwe platform: de installatie van haar intelligente thermostaat Toon. In Den Haag heeft het platform al met succes proefgedraaid.

Het Amsterdamse Roamler biedt smartphonebezitters de mogelijkheid geld te verdienen door eenvoudige klussen uit te voeren. Het bedrijf heeft haar basis in de retailmarkt, waar gebruikers van de Roamler-app – ‘Roamlers’ - een financiële vergoeding kunnen krijgen doordat ze bijvoorbeeld in supermarkten foto’s van bepaalde schappen maken en doorsturen. Zakelijke opdrachtgevers als Coca-Cola en Procter & Gamble gebruiken deze informatie als steekproef om de kwaliteit van hun contracten met supermarkten te toetsen.

Haagse pilot
Roamler heeft al langer de ambitie om haar horizon te verbreden naar meer complexe klussen. Daarom draaien Eneco en Roamler sinds het najaar van 2015 proef in Den Haag, waarbij Roamlers al een groot aantal Toon-thermostaten hebben geïnstalleerd. Uit die proef komt een hoge waardering van de betrokken Eneco-klanten, mede omdat Toon via Roamler al binnen twee dagen na bestelling aan de muur kan hangen. Ook kunnen klanten via de Roamler-app kiezen uit korte tijdsblokken waarop de installateur langskomt. Zo hoeven ze niet langer dan twee uur thuis te blijven.

Ambities
Jeroen ten Haave, CEO van Roamler: ‘Wij zijn erg trots dat we naast onze retailactiviteiten samen met Eneco nu ook installatiewerkzaamheden via ons mobiele platform aan gaan bieden. Daarmee zetten we een enorme stap in het bereiken van onze missie: het veranderen van de manier waarop mensen werken. Dichtbij, op het moment dat het jou uitkomt en tegen een eerlijke beloning.’ Voor Eneco past de samenwerking in Roamler Tech in de ambitie om van Toon een internationaal leidend platform te maken. Hans Valk, directeur Eneco Innovation & Ventures: ‘Deze samenwerking geeft ons de kans om meer tempo maken met de installatie van Toon en producten die werken met Toon, zoals rookmelders en Philips Hue-lampen. In Nederland, maar ook in de 14 andere landen waar Roamler actief is.’

Roamler Tech
Vandaag ondertekenen beide partijen de samenwerking in het nieuwe platform Roamler Tech. Eneco biedt als eerste partij een klus – de installatie van Toon – aan op het platform. Roamler Tech gaat ook op zoek naar andere zakelijke opdrachtgevers die vergelijkbare klussen in en rond het huis op deze manier willen gaan aanbieden.

Contact

Telefoon: 020 820 25 95
Email: sales@roamlertech.nl